Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § ja 24 § mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Drama. hair. beauty & wellbeing.

Y-tunnus 2249395-0

Stenbäckinkatu 10

00250 Helsinki

Yhteyshenkilö

Nina Pajuniva

+3589 675 225

nina@dramawellbeing.fi

Rekisterin nimi

Drama. hair. beauty & wellbeing. asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin tarkoitus

Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 § 1 momentin 1, 2, 5, ja 7 –kohtiin. Rekisterinpitäjä tai sen valtuuttama yhteistyökumppani käyttää asiakkaiden henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti seuraaviin tarkoituksiin:

• asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen

• tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus

• maksaminen, maksujen valvonta ja perintä

• rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä

• rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on Drama. hair. beauty & wellbeing. asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää asiakkaan asioidessaan hänen itse antamansa tilaamisen mahdollistavat yhteystiedot, joita ovat sukunimi, etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite sekä lupa tai kielto lähettää sähköistä suoramarkkinointia. Rekisteröityneiden asiakkaiden osalta rekisteri sisältää myös käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Rekisterin tietolähteet

Asiakkaan rekisteröityessä tai tilatessa antamat tiedot verkkokaupassa. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Tietojen luovuttaminen

Drama. hair. beauty & wellbeing. ei luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriin on pääsy vain Drama. hair. beauty & wellbeing. työntekijöillä. Asiakasrekisteri on suojattu henkilökohtaisin salasanoin.